Minggu, 08 November 2015

Menyembuhkan Diri Anda Dari Sebarang Penyakit

Menyembuhkan Diri Anda Dari Sebarang Penyakit

Tidak kira apa yang telah menyebabkan penyakit anda, atau apa penyakit yang anda ada, sama ada ia adalah kanser, kencing manis atau kemurungan, terdapat satu kaedah penyembuhan itu mudah disediakan untuk kita semua. Dan, ia percuma. Selalunya penyelesaian yang paling mudah untuk semua kebimbangan kami adalah betul-betul di hadapan kita. Tetapi, kita cenderung untuk mencari komplikasi daripada tabiat mental negatif. Ia tidak membantu untuk mempunyai masyarakat umum mengukuhkan keperluan untuk ujian dan rawatan sama ada. Gunung yang menjulang kos yang berkaitan dengan diagnosis penubuhan perubatan biasa dan rawatan akan membuat tabung panah yang paling berani dengan kemungkinan beban yang berpotensi jika serangan penyakit.

Mujurlah, ada jalan lain tanpa kos, tiada kesan sampingan dan tiada kebimbangan. Mustahil? Ya, ia bunyi idealistik. Tetapi, jika anda mahu menggunakan kaedah ini ia akan memerlukan beberapa kekuatan dalaman yang sehingga kini mungkin menjadi berkarat sedikit. Mungkin itulah sebabnya penyakit ini telah memasuki hidup anda: untuk membantu anda mengukuhkan kemahiran tersembunyi dan menggalakkan anda untuk membangunkan kekuatan dalaman anda.

Terdapat lima langkah untuk menggunakan kaedah ini untuk menyembuhkan, dan mereka adalah:

Percaya anda juga.
Penyerahan dan bergantung kepada sendiri yang lebih tinggi anda.
Bergembira.
Mengelakkan pengaruh negatif.
Dengar sebagaimana diarah oleh sendiri yang lebih tinggi anda.
Percaya anda juga

Ini mungkin bunyi sangat mudah, tetapi saya mencabar anda untuk menggunakan kaedah ini kerana takut sudah pasti akan merayap ke dalam fikiran anda sebaik sahaja anda membuat keputusan untuk menjadi berani. Melihat dan merasakan diri anda seperti yang telah dengan baik, sihat dan bebas daripada sebarang penyakit. Kemudian, mengekalkan sikap ini dan kepercayaan dalaman. Setiap kali fikiran anda menguatkan penyakit anda dan anda menangkap pemikiran, mengiktiraf ini "suara hati kekalahan". Menggantikannya dengan segera dengan pemikiran selesa kesejahteraan. Ulang seberapa kerap yang perlu. Ia adalah pertempuran dalaman anda. Tetapi, lebih banyak anda amalan yang sihat, lebih mudah ia akan menjadi untuk mengulangi bila-bila masa sahaja anda mendapat di jalan.

Penyerahan dan bergantung kepada diri anda lebih tinggi

Melepaskan apa-apa idea pendahulu tentang bagaimana kesihatan anda perlu melihat serta beriman kepada kesihatan anda. Apabila anda mempunyai disabitkan, sendiri yang lebih tinggi anda akan menyokong, menggalakkan dan memberi ganjaran kepada anda. Ini kedengaran mudah, tetapi jarang sekali kita bergantung 100% kepada sendiri yang lebih tinggi kami.

Bergembira

Ketawa sebanyak mungkin. Menonton filem komedi, ingatkan diri anda daripada detik-detik gembira dalam hidup anda, membayangkan pemandangan yang indah: landskap indah atau rumah yang selesa, mengalami semula pelukan pada hanya ketika yang tepat, pengalaman semula hastakarya anjing atau mengalami semula apa-apa yang bergerak jantung anda. Melepaskan kebimbangan anda, melepaskan dan ketawa. Menangis untuk melepaskan rasa tidak puas hati anda, dan selepas itu, ulangi langkah-langkah penyembuhan. Anda akan berasa rasa besar bantuan dan ketenangan jiwa. Membangunkan tenaga kerja cinta, beberapa aktiviti yang bahan api kebahagiaan anda.

Menjauhkan diri dari pengaruh negatif

Makan dengan bijak dan hari ini yang bermakna makan organik. Jika ia pricy, kurang makan supaya anda mampu organik. Terdapat terlalu banyak pencemaran dalam persekitaran kita dan di dalam makanan tetap kami. Mereka harbingers penyakit. Minum air tulen. Anda boleh memasak air juga. Ia juga membantu untuk minum air panas dengan makanan anda kerana yang dikenali untuk membantu dalam penghadaman. Jepun mempunyai budaya minum cecair panas dengan makanan mereka dan ia telah berkhidmat dengan baik.

Mendengar kata-kata sokongan; mengelakkan aduan atau apa-apa ucapan negatif. Kelilingi diri anda dengan sokongan positif anda perlu untuk membina atau mengukuhkan asas dalam hidup anda. Ini akan menyokong fikiran yang sihat dan badan serta memberi tenaga hidup anda.

Mendengar arahan dari diri anda lebih tinggi

Sebaik sahaja anda telah mengamalkan empat langkah-langkah sebelumnya, anda akan menerima bimbingan dari dalam. Apa sahaja idea-idea baru datang kepada anda, kini anda akan berasa lebih yakin dan terbuka. Itulah salah satu faedah terbesar mengamalkan penyerahan. Mendengar dan mengikuti pengarah dalaman anda. Anda mungkin akan diminta untuk membuat perubahan dalam hidup anda atau anda boleh menerima ikrar mendalam mengenai tingkah laku yang baru.

Semua langkah-langkah ini adalah percuma, tetapi mereka akan memerlukan perhatian yang berterusan anda untuk membangunkan tabiat sihat dan disiplin diri untuk tabah. Tetapi, untuk permintaan kecil, kehidupan akan memberikan anda kesihatan yang bersih bersama-sama dengan semangat dan tenaga untuk berkongsi berkat anda dengan semua orang di sekeliling anda.

Saya telah mengamalkan langkah-langkah ini banyak kali. Sebagai contoh, apabila saya menerima diagnostik negatif untuk kanser payudara, kanser kolon dan kanser serviks semua pada masa yang berasingan dengan tahun tersebar di-antara setiap diagnosis, setiap kali saya mengamalkan teknik-teknik penyembuhan. Dengan ujian lanjut, setiap keadaan berubah daripada malignan untuk rendah.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar