Minggu, 08 November 2015

Apa itu Vemma? Satu Kajian tidak berat sebelah

Apa itu Vemma? Satu Kajian tidak berat sebelah

Adakah anda pernah mendengar buzz dan anda kini tertanya-tanya apa yang Vemma? Vemma adalah sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang besar yang telah memegang sendiri dalam bidang produk kesihatan dan kesejahteraan atas. Kesihatan dan kesejahteraan adalah salah satu kelebihan yang paling makmur dalam pemasaran rangkaian jadi jika ini telah piqued rasa ingin tahu anda, anda tidak keseorangan.

Terdapat beberapa orang yang tertarik untuk rangkaian pemasaran bagaimanapun, ia adalah sukar untuk mengetahui yang mana adalah yang syarikat benar-benar berjaya. Anda mempunyai kemungkinan besar mendengar Vemma menjadi salah satu daripada syarikat-syarikat MLM terbaik, tetapi apa yang Vemma?

Vemma adalah makanan tambahan vitamin yang berasaskan manggis, dan disesuaikan dengan menjadi "bio-tersedia" supaya tubuh manusia boleh menyerap ia- tidak seperti makanan tambahan tiruan yang juga boleh didapati di pasaran yang badan itu mempunyai masa yang lebih sukar mencerna .

Vemma menawarkan pelbagai minuman tanpa gula dan tenaga rendah gula. Ia juga menawarkan individu peluang perniagaan kecil, di mana mereka boleh mendapatkan wang yang mempromosikan produk kepada dan untuk pembina perniagaan rakan-rakan-pengguna akhir. Dengan cara ini, individu-individu ini akan dapat untuk mendapatkan pendapatan sisa, bonus dan harga pilihan pada produk.

Bagi mereka yang masih bertanya "Apakah Vemma? ia juga dikenali sebagai peluang gaya hidup. Ia diasaskan oleh BK Boreyko, yang syarikatnya New Vision telah membantu perintis industri cecair pemakanan tambahan lebih daripada satu dekad yang lalu. Beberapa tahun kemudian beliau melancarkan Vemma sebagai MLM atau pemasaran rangkaian syarikat, yang menyokong satu portfolio produk yang hebat, dan yang mempunyai model perniagaan yang tiada tandingan.

Terdapat dua aspek yang membuat Vemma syarikat gaya hidup. Pertama, ia adalah sebuah syarikat yang menawarkan pemakanan tambahan yang sihat, dan kedua ia adalah usaha perniagaan, di mana orang-orang yang mempunyai peluang untuk menjadi sebahagian daripada keluarga perniagaan yang berjaya.

Terdapat banyak program latihan dalam talian yang mempamerkan latihan untuk MLM, walau bagaimanapun, ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa teknik-teknik yang boleh bekerja untuk satu orang, tidak boleh bekerja untuk anda atau orang lain dalam kumpulan. Jika anda mendapati diri anda bertanya, Apakah Vemma, dan bagaimana saya boleh berjaya dalam syarikat ini? ' anda perlu tahu bahawa anda perlu mempunyai keupayaan untuk belajar daripada pelbagai alat latihan dan menukar apa yang telah dipelajari ke dalam sesuatu yang sesuai untuk keadaan anda. Individu-individu, yang biasanya berjaya dengan Vemma, adalah mereka yang dapat menguasai teknik-teknik pemasaran dalam talian dan luar talian.

Sama ada cara, cara untuk mendapatkan lebih awal dengan Vemma adalah untuk menjana arahan berkualiti pelanggan dan pembina perniagaan yang boleh menyertai pasukan anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar