Minggu, 08 November 2015

Ankylosing spondylitis - Ouch

Ankylosing spondylitis - Ouch
Ankylosing spondylitis menyebabkan keradangan dan kekakuan pada sendi sacroiliac dan tulang belakang. Ia adalah gangguan rheumatological jarang dan mempunyai ciri-ciri postur yang - ke hadapan bengkok. Kebanyakan kes berlaku di kalangan lelaki 20 - 40 tahun.
Tanda-tanda termasuk kekejangan pada waktu pagi, sakit sepanjang saraf sciatic, dan sakit pinggang. Sebagai syarat berlangsung kesakitan boleh merebak ke pertengahan dan / atau kawasan yang lebih tinggi daripada belakang dan leher. Anda juga boleh mempunyai sakit di kaki dan tangan anda, otot anda mungkin berasa tegar dan masih lebih kekakuan, kekurangan berat badan dan anemia.
Jika anda percaya anda mengalami ujian ini untuk isu-isu gastrousus. Satu sampel najis untuk mengenal pasti dan menolak bakteria, kulat, amuba, atau masalah parasit lain; juga menilai keperluan anda untuk enzim pencernaan dan menguji untuk alergi makanan. Prosedur ujian baik adalah Saringan Electrodermal.
Untuk menyelesaikan perubahan isu ini, jika perlu, kepada makanan diet keseluruhan dengan banyak sayur-sayuran organik, banyak pakar-pakar perubatan holistik telah berjaya merawat ini dengan mengenal pasti dan menghapuskan orang-orang makanan yang anda mungkin alah kepada.
Hospital King College di London telah membuat penyelidikan ankylosing spondylitis dan mendapati hubungan antara ankylosing spondylitis dan dysbiosis usus. Mereka juga mendapati bahawa kebanyakan pesakit yang memakai diet kanji rendah mempunyai perkembangan tanda-tanda mereka datang untuk berhenti.
Candida albicans yang kulat yang berlaku secara semula jadi dalam badan juga boleh terlibat dalam merosakkan saluran gastrousus jika Candida adalah dalam keadaan penumbuhan yg terlalu cepat. Bakteria Klebsiella, yang merupakan bakteria yang dijumpai dalam dysbiosis usus dibenarkan ke dalam aliran darah dengan kehadiran penumbuhan yg terlalu cepat Candida. Jadi, anti-candida, diet rendah lemak, ditambah dengan bakteria L. bulgaricus dan Lactobacillus acidophilus akan membantu untuk menjana semula flora usus yang normal.
Campuran berikut herba akan membantu meringankan gejala: Menggabungkan tinctures daripada cohosh hitam, meadowsweet, abu berduri, kulit pokok willow, Jelatang dan benih saderi dalam bahagian yang sama. Ambil ½ sudu teh 3 kali sehari. Jika anda juga mempunyai artritis reumatoid, tambah valerian dan keladi liar untuk campuran.
Bahagian yang sama jus dari lobak merah, pasli, alfalfa, bit saderi dan kentang juga akan membantu.
Mengambil vitamin C juga sehingga anda mempunyai najis longgar kemudian mengurangkan pengambilan sehingga tanda-tanda usus berkurangan.
Selain semua ini perubatan elektronik akan membantu dan parasit, usus, buah pinggang, hati dan logam membersihkan semua harus dilakukan. Terdapat pautan di bahagian bawah artikel ini untuk maklumat lebih lanjut tentang perubatan elektronik dan membersihkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar